marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

ISM management

Met de ISM management software van Maroz Maritime haalt u het optimale uit uw rederij. De filosofie achter onze software is om alle processen te ondersteunen door middel van gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Hierbij kunt u denken aan onderhoud, logistiek, front en back office en een financiële module. Door de ISM management software van Maroz Maritime te implementeren, kunnen alle facetten en processen in uw rederij er maximaal van profiteren. Het softwarepakket is gemakkelijk te implementeren; zowel op kantoor als aan boord. Daarnaast is het laag in de kosten. Dit komt omdat er is bespaard op satellietkosten. Kortgezegd is de ISM management software: veelzijdig, gebruiksvriendelijk én voordelig. Haal het optimale uit uw rederij met ISM management!

Over Maroz Maritime

Maroz Maritime verkoopt schaalbare software systemen om scheepvaartmaatschappijen te ondersteunen in alle bedrijfsprocessen en te voorzien van alle relevante managementinformatie. De softwaresystemen bevatten allen een scala aan mogelijkheden en kan worden onderverdeeld in drie belangrijke toepassingen:

  • Back office applicatie;
  • Front office applicatie;
  • Globaal.

De Maroz software draagt bij aan minder papierwerk en vlotte activiteiten: zowel op kantoor als op het schip. Wat wilt u nou nog meer?

Eerst eens proberen?

Wij begrijpen dat u niet zomaar een zodanig softwarepakket implementeert. Daarom hebben wij een demoversie ontwikkeld. Zo kunnen u en uw medewerkers eerst even kijken of het ISM management softwarepakket bij u past. Deze demo is dertig dagen te gebruiken en deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Kiest u er uiteindelijk voor om de software te implementeren? Dan werken wij middels een abonnement. Hierdoor kunt u voor een bepaalde tijd voor onze service kiezen en betaalt u enkel wat u wilt betalen.

Maak gebruik van een demo-versie!

Wilt u eens proberen of ons softwarepakket bij u en uw organisatie past? Vraag hier de gratis 30-dagen demo aan en haal het optimale uit uw rederij. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 650631307 of te mailen naar info@marozmaritime.com. De ISM management software van Maroz Maritime is absoluut een verrijking voor uw rederij!