marozmaritime

Marine software: de beste voor uw rederij!

Met de marine software kunt u optimaal managen en plannen van uw personeel, financiën en schepen. De software van Maroz Maritime is te omschrijven als veelzijdig, gebruiksvriendelijk en voordelig. Met de marine software van Maroz Maritime haalt u het optimale uit uw rederij. De software is gemakkelijk te implementeren (zowel op kantoor als aan boord) en laag in de kosten. Zo kunnen alle processen er maximaal van profiteren. Naast de eenvoudige installatie is het laag in de kosten; zodat alle facetten en processen er maximaal van profiteren. Kies deze totaaloplossing en haal het optimale uit uw marine software!

Over Maroz Maritime

Wij zijn expert op het gebied van software systemen om scheepvaartmaatschappijen te ondersteunen in alle bedrijfsprocessen. We willen alle redijen van relevante managementinformatie kunnen voorzien. Onze softwaresystemen bevatten een scala aan mogelijkheden. Wij lichten u hier graag in een kennismakingsgesprek over in. Het software systeem van Maroz is…

  • Gebruiksvriendelijk;
  • Een complete oplossing;
  • Zowel realtime als schaalbaar;
  • Betaalbaar.

Onze software draagt daarnaast bij aan minder papierwerk en vlotte activiteiten: zowel op kantoor als op het schip. Wat wilt u nou nog meer?

Maak gebruik van de demoversie en vraag een abonnement aan!

Om eerste te wennen aan het marine softwaresysteem hebben wij een demoversie ontwikkeld. U kunt deze demo maar liefst dertig dagen vrijblijvend en kosteloos uitproberen en kijken of het software systeem bij u en uw rederij past. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 650631307 of te mailen naar info@marozmaritime.com. Kiest u er uiteindelijk voor om de software te implementeren? Dan werken wij middels een abonnement. Hierdoor kunt u voor een bepaalde tijd voor onze service kiezen en betaalt u enkel wat u wilt betalen. De marine software van Maroz Maritime is absoluut een verrijking voor uw rederij!