marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Uw maritieme software

Het is van essentieel belang om over goede software te beschikken voor het managen en plannen van schepen, personeel en financiën in de scheepvaart. Met het maritieme software pakket van Maroz Maritime kunt u gemakkelijk alle processen in werking zetten en in de gaten houden. Zowel op de schepen als in uw kantoor op het vaste land. Een compleet maritieme software van Maroz Maritime is onmisbaar voor een goede scheepvaart!

De complete maritieme oplossing

Het maritieme software pakket van Maroz Maritime is zowel realtime als schaalbaar. Het biedt een complete oplossing voor alle processen binnen uw rederij. De hoge gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u de software gemakkelijk kunt installeren en kunt gebruiken. Ook rekenen we aantrekkelijke tarieven voor de software, doordat er bespaard wordt op satellietkosten. Een aanwinst voor uw rederij, en een meevaller voor uw portemonnee!

30-dagen demo

Maroz Maritime heeft speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld, zodat u zelf een beeld kunt vormen van de maritieme software. U kunt de demo hier geheel vrijblijvend en kosteloos downloaden. Als het u bevalt, dan kunt u naderhand kiezen voor een abonnement op de ship management software van Maroz Maritime. U kiest dan voor bepaalde tijd voor onze maritieme software, dus bent u nooit teveel geld kwijt.

Meer informatie?

De beste maritieme software voor uw rederij vindt u ongetwijfeld bij Maroz Maritime. Aarzel niet en vraag hier de gratis 30-dagen demo aan om te wennen aan ons totaalpakket. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Kies voor verrijking van uw rederij, kies voor Maroz Maritime!