marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Maritime software solutions

Voor het managen en plannen van uw schepen, personeel en financiƫn is het van essentieel belang om over de juiste software te beschikken. Maroz Maritime biedt u daarom een totaalpakket waarmee u gemakkelijk alle processen binnen uw rederij in werking zet en in de gaten houdt, uw maritime software solutions. Zowel op de schepen als in uw kantoor op het vaste land.

Het complete maritime software solutions softwarepakket van Maroz Maritime is onmisbaar voor een succesvolle rederij!

De voordelen

Alle processen binnen uw rederij worden door het complete softwarepakket nauwkeurig in kaart gebracht en gecontroleerd. De hoge gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u de software gemakkelijk kunt installeren en kunt gebruiken. Een aantal voordelen van maritime software solutions van Maroz Maritime:

  • Realtime;
  • Schaalbaar;
  • Laag in kosten;
  • Een complete oplossing;
  • Besparing op satelietkosten;
  • En gemakkelijk te implementeren.

Gratis een 30-dagen demo

Maroz Maritime begrijpt dat u eerst wilt wennen aan de nieuwe maritime software solutions, voordat u op aanschaf overgaat. Daarom hebben wij speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld, die u geheel gratis en vrijblijvend kunt downloaden. Bent u tevreden en besluit u om na 30 dagen over te gaan op het kopen van onze software? Dan bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt. Bij Maritime Software werken we namelijk in abonnementsvorm, zodat u voor bepaalde tijd kunt kiezen voor onze service.

Meer informatie?

Optimaliseer uw rederij en kies voor de maritime software solutions van Maroz Maritime! Vraag gratis de 30-dagen proefdemo aan of neem contact op voor meer informatie.