marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Maroz Maritime: uw maritime software

De maritime software van Maroz Maritime is veelzijdig enĀ gebruiksvriendelijk. Om het optimale uit uw rederij te halen doet u er goed aan om het complete managementsoftwarepakket te downloaden binnen uw gehele organisatie. De software is gemakkelijk te implementeren, zowel op kantoor als aan boord. Check.

Naast de eenvoudige installatie is het laag in kosten, zodat alle facetten en processen in de rederij er maximaal van profiteren. De maritime software van Maroz Maritime is speciaal ontwikkeld om het optimale uit uw rederij te halen.

De complete oplossing van Maroz Maritime

De software van Maroz Maritime is een totaaloplossing voor alle processen binnen uw rederij. Denk daarbij aan aspecten als het managen en plannen van personeel, financiƫn en schepen. Andere voordelen van de maritime software van Maroz Maritime zijn:

  • Het is gebruiksvriendelijk;
  • Zowel schaalbaar als realtime;
  • Gemakkelijk te implementeren;
  • Een complete oplossing;
  • En laag in kosten door besparing op satellietkosten.

Kies daarom voor het ideale maritime softwarepakket voor uw rederij!

30-dagen proefversie

Om u zelf een beeld te laten vormen van de maritime software, heeft Maroz Maritime speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld. De demo is hier geheel vrijblijvend en kosteloos te downloaden. Als het u bevalt, dan kunt u naderhand kiezen voor een abonnement op de maritime software van Maroz Maritime. U bent dus nooit teveel geld kwijt, omdat u voor bepaalde tijd voor onze software kiest.

Ook een maritime software?

Wilt u uw rederij verrijken met de maritime software van Maroz Maritime? Aarzel dan niet en vraag gratis de 30 dagen proefdemo aan! Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie.