marozmaritime

Nautical software: de beste voor uw rederij

Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en voordelig: dat is de software van Maroz Maritime. Met de nautical software van Maroz Maritime haalt u het optimale uit uw rederij. U kunt er optimaal mee managen en plannen van uw personeel, financiën en schepen. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u de software gemakkelijk implementeren. Dit geldt voor zowel op kantoor als aan boord. Naast de eenvoudige installatie is het laag in de kosten; zodat alle facetten en processen er maximaal van profiteren. Kies deze totaaloplossing en haal het optimale uit uw nautical software!

Over Maroz Maritime

Maroz Maritime verkoopt software systemen om scheepvaartmaatschappijen te ondersteunen in alle bedrijfsprocessen. We willen ze voorzien van alle relevante managementinformatie. De softwaresystemen bevatten allen een scala aan mogelijkheden. Het software systeem van Maroz is…

  • Zowel realtime als schaalbaar;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Een complete oplossing;
  • Betaalbaar.

Onze software draagt daarnaast bij aan minder papierwerk en vlotte activiteiten: zowel op kantoor als op het schip. Wat wilt u nou nog meer?

Maak gebruik van de demoversie en vraag een abonnement aan!

Het implementeren van een softwarepakket is natuurlijk niet iets dat u binnen de kortste keren beslist. Daarom hebben wij een demoversie ontwikkeld. U kunt deze demo maar liefst dertig dagen vrijblijvend en kosteloos uitproberen en kijken of het software systeem bij u en uw rederij past. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 650631307 of te mailen naar info@marozmaritime.com. Kiest u er uiteindelijk voor om de software te implementeren? Dan werken wij middels een abonnement. Hierdoor kunt u voor een bepaalde tijd voor onze service kiezen en betaalt u enkel wat u wilt betalen. De nautical software van Maroz Maritime is absoluut een verrijking voor uw rederij!