marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

De beste nautische software voor uw rederij

Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en voordelig, dat zijn de kenmerken van de software van Maroz Maritime. Haal het optimale uit uw rederij en installeer het complete managementsoftwarepakket in uw gehele organisatie. De software is gemakkelijk te implementeren, zowel op kantoor als aan boord. Naast de eenvoudige installatie is het laag in kosten, zodat alle facetten en processen in de rederij er maximaal van profiteren. De nautische software van Maroz Maritime is speciaal ontwikkeld om het optimale uit uw rederij te halen.

Gratis proefversie

Om u en uw medewerkers te laten wennen aan de Maroz Maritime Software
hebben wij een speciale demo ontwikkeld. De aanvrager kan deze demo 30 dagen gebruiken. Uiteraard is de demo geheel kosteloos en vrijblijvend. Doordat de software van Maroz Maritime in abonnementsvorm wordt aangeboden betaalt u nooit teveel en kunt u voor bepaalde tijd kiezen voor onze service.

Complete oplossing

De software van Maroz Maritime is zowel schaalbaar als realtime. Het biedt een complete oplossing voor alle processen en facetten binnen uw rederij. Denk daarbij aan aspecten als het managen en plannen van personeel, financiën en schepen. De software is laag in kosten doordat er wordt bespaard op satellietkosten. Daarnaast is de software gemakkelijk te implementeren en erg gebruiksvriendelijk. De Maroz Maritime software is absoluut een verrijking voor uw rederij.

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u de gratis proefversie van 30 dagen aanvragen? Dat kan! Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Maroz Maritime helpt u graag met het optimaliseren van uw rederij!