marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Offshore financial management software voor uw rederij

Haal het optimale uit uw rederij met de offshore financial management software van Maroz Maritime! Dit complete softwarepakket is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en voordelig. Installeer het managementsoftwarepakket in uw gehele organisatie, zodat alle facetten en processen in uw rederij er maximaal van profiteren. De software is gemakkelijk te implementeren, zowel op kantoor als aan boord. Naast de eenvoudige installatie is het laag in kosten. De software van Maroz Maritime is speciaal ontwikkeld om het optimale uit uw rederij te halen.

Complete oplossing

De software van Maroz Maritime is een totaaloplossing voor alle processen binnen uw rederij. Denk daarbij aan aspecten als het managen en plannen van personeel, financiƫn en schepen. Andere voordelen van de offshore financial management software van Maroz Maritime zijn:

  • Zowel schaalbaar als realtime
  • Complete oplossing
  • Laag in kosten door besparing op satellietkosten
  • Gemakkelijk te implementeren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Een verrijking voor uw rederij!

 

Gratis proefversie

Om u en uw medewerkers te laten wennen aan de Maroz Maritime software hebben wij een speciale demo ontwikkeld, die 30 dagen te gebruiken is door de aanvrager. Uiteraard is de demo geheel vrijblijvend en kosteloos. De software van Maroz Maritime wordt in abonnementsvorm aangeboden. Dit zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt, omdat u voor bepaalde tijd kunt kiezen voor onze service.

Contact en meer informatie

Download nu direct, geheel kosteloos en vrijblijvend, de gratis proefversie van 30 dagen en ontdek wat onze software voor uw rederij kan betekenen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Offshore financial management software van Maroz Maritime: een verrijking voor uw rederij!