marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Offshore logistics management software van Maroz Maritime

Kies voor de offshore logistics management software van Maroz Maritime om het optimale uit uw rederij te halen! Het is van essentieel bleang om over goede software te beschikken voor het managen en plannen van uw personeel, financiën en schepen. De software is daarom speciaal ontwikkeld voor alle facetten en processen binnen uw rederij. Het totaalpakket is zowel op kantoor als aan boord gemakkelijk te implementeren. Kies voor de ideale totaaloplossing voor uw rederij van Maroz Maritime!

Waarom Maroz Maritime?

Er zijn vele voordelen verbonden aan de offshore logistics management software van Maroz Maritime. Allereerst is het een compleet totaalpakket dat laag in kosten is. Dit komt doordat is bespaard op satellietkosten. De software is erg gebruiksvriendelijk, dus op kantoor én aan boord van uw schepen gemakkelijk te implementeren. Daarnaast zijn de pakketten zowel schaalbaar als realtime.

30-dagen demo

Om voordat u op aanschaf overgaat eerst te wennen aan de software, heeft Maroz Maritime een speciale proefversie van 30 dagen gemaakt. Deze kunt u hier downloaden, geheel kosteloos en vrijblijvend! Bent u tevreden over onze software en wilt u graag een totaalpakket aanschaffen? Dan bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt. Bij Maroz Maritime werken we namelijk in abonnementsvorm, zodat u voor bepaalde tijd kunt kiezen voor onze service.

Een verrijking voor uw rederij

De beste offshore logistics management software vindt u gegarandeerd bij Maroz Maritime! Schroom niet om direct hier de gratis 30-dagen demo aan te vragen om te wennen aan ons totaalpakket. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Kies voor verrijking van uw rederij, kies voor Maroz Maritime!