marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Offshore ship management software van Maroz Maritime

Om het optimale uit uw rederij te halen kiest u voor de offshore ship management software van Maroz Maritime! Voor het managen en plannen van uw personeel, financiƫn en schepen binnen uw rederij is het van essentieel belang om over goede software te bechikken. De software is daarom speciaal ontwikkeld voor alle facetten en processen binnen uw rederij. Het totaalpakket is gemakkelijk te implementeren, zowel op kantoor als aan boord. Kies voor de ideale totaaloplossing voor uw rederij van Maroz Maritime!

Waarom Maroz Maritime?

De voordelen van offshore ship management software van Maroz Maritime:

  • Totaalpakket
  • Laag in kosten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk te implementeren
  • Zowel schaalbaar als realtime

30-dagen demo

Voordat u op aanschaf overgaat kunt u eerst wennen aan de software van Maroz Maritime. Dit hebben wij mogelijk gemaakt door een speciale proefversie te maken die u 30 dagen lang geheel kosteloos en vrijblijvend kunt gebruiken. U kunt deze proefversie hier downloaden. Bent u tevreden over onze software en wilt u graag een totaalpakket aanschaffen? Dan bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt. Bij Maroz Maritime werken we namelijk in abonnementsvorm, zodat u voor bepaalde tijd kunt kiezen voor onze service.

Een verrijking voor uw rederij

De beste software voor offshore ship management vindt u ongetwijfeld bij Maroz Maritime. Aarzel niet en vraag hier de gratis 30-dagen demo aan om te wennen aan ons totaalpakket. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Kies voor verrijking van uw rederij, kies voor Maroz Maritime!