marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

De beste sea crew management software voor uw rederij

De software van Maroz Maritime is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en voordelig. Om het optimale uit uw rederij te halen doet u er goed aan om het complete managementsoftwarepakket te downloaden binnen uw gehele organisatie. De software is gemakkelijk te implementeren, zowel op kantoor als aan boord. Naast de eenvoudige installatie is het laag in kosten, zodat alle facetten en processen in de rederij er maximaal van profiteren. De sea crew management software van Maroz Maritime is speciaal ontwikkeld om het optimale uit uw rederij te halen.

Gratis proefversie

Maroz Maritime heeft speciaal voor u een demo ontwikkeld, om u en uw medewerkers te laten wennen aan onze software. Deze demo is 30 dagen te gebruiken door de aanvrager. Uiteraard is de demo geheel kosteloos en vrijblijvend. Doordat de software van Maroz Maritime in abonnementsvorm wordt aangeboden kunt u voor bepaalde tijd kiezen voor onze service en betaalt u nooit teveel.

Complete oplossing

De software van Maroz Maritime biedt een complete oplossingvoor alle processen en facetten binnen uw rederij. Denk daarbij aan aspecten als het managen en plannen van personeel, financiën en schepen. Het pakket is zowel schaalbaar als realtime. De software is laag in kosten doordat er wordt bespaard op satellietkosten. Daarnaast is de software gemakkelijk te implementeren en erg gebruiksvriendelijk. De Maroz Maritime sea crew management software is absoluut een verrijking voor uw rederij.

Meer informatie

Wilt u profiteren van de unieke software van Maroz Maritime? Vraag dan nu de gratis proefversie van 30 dagen aan! Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over onze sea crew management software. Maroz Maritime helpt u graag met het optimaliseren van uw rederij!