marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Ship crew management software van Maroz Maritime

Eenvoudig al uw schepen, personeel en financiën binnen uw rederij managen en plannen? Dat kan met de software van Maroz Maritime! Ons totaalpakket zorgt ervoor dat u alle processen binnen uw rederij gemakkelijk in werking kunt zetten en in de gaten kunt houden, en dat op een gebruiksvriendelijke én goedkope manier. Een compleet pakket voor de beste ship crew management software van Maroz Maritime is onmisbaar voor een succesvolle rederij!

Waarom Maroz Maritime?

Het totale softwarepakket van Maroz Maritime heeft enkele aantrekkelijke voordelen:

  • Zowel realtime als schaalbaar
  • Complete oplossing
  • Hoge gebruiksvriendelijkheid
  • Aantrekkelijke tarieven

 

Gratis demo

Om u zelf een beeld te laten vormen van de software, heeft Maroz Maritime speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld. De demo is hier geheel vrijblijvend en kosteloos te downloaden. Als het u bevalt, dan kunt u naderhand kiezen voor een abonnement op de ship crew management software van Maroz Maritime. U bent dus nooit teveel geld kwijt, omdat u voor bepaalde tijd voor onze software kiest.

Meer informatie

Optimaliseer uw rederij met de ship crew management software van Maroz Maritime! Aarzel niet en vraag gratis de 30 dagen proefdemo aan of neem contact op voor meer informatie.