marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Ship crew management van Maroz Maritime

Met de software van Maroz Maritime bent u in staat om al uw schepen, personeel en financiƫn te managen en plannen op een gebruiksvriendelijke manier. Ons totaalpakket zorgt ervoor dat u alle processen binnen uw rederij gemakkelijk in werking kunt zetten en in de gaten kunt houden. Zowel op de schepen als in uw kantoor op het vaste land. Een compleet softwarepakket voor de beste ship crew management van Maroz Maritime is onmisbaar voor een succesvolle rederij!

Waarom Maroz Maritime?

Het softwarepakketvan Maroz Maritime is zowel realtime als schaalbaar. Het biedt een complete oplossing voor alle processen binnen uw rederij. De hoge gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u de software gemakkelijk kunt installeren en kunt gebruiken. Ook rekenen we aantrekkelijke tarieven voor de software, doordat er bespaard wordt op satellietkosten. Een aanwinst voor uw rederij, en een meevaller voor uw portemonnee!

Gratis demo

Maroz Maritime heeft speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld, zodat u zelf een beeld kunt vormen van de software. U kunt de demo hier geheel vrijblijvend en kosteloos downloaden. Als het u bevalt, dan kunt u naderhand kiezen voor een abonnement op de ship management software van Maroz Maritime. U kiest dan voor bepaalde tijd voor onze software, dus bent u nooit teveel geld kwijt.

Meer informatie

Optimaliseer uw rederij en kies voor de ship crew management software van Maroz Maritime! Vraag gratis de 30 dagen proefdemo aan of neem contact op voor meer informatie.