marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Ship maintenance software van Maroz Maritime

Wilt u het optimale uit uw rederij halen? Kies dan voor de ship maintenance software van Maritime Software! De software is speciaal ontwikkeld voor alle facetten en processen binnen uw rederij. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het managen en plannen van personeel, financi├źn en schepen. U kunt het totaalpakket gemakkelijk implementeren, zowel op kantoor als aan boord. Kies voor de ideale totaaloplossing voor uw rederij van Maroz Maritime!

Waarom Maroz Maritime?

Naast het feit dat de ship maintenance software van Maroz Maritime een totaalpakket is waarmee u alle facetten en processen binnen uw rederij kunt aansturen, is de software erg laag in kosten. Er wordt namelijk bespaard op satellietkosten, zodat wij onze tarieven voor u aantrekkeljik laag kunnen houden. De gebruiksvriendelijkheid van de software zorgt ervoor dat het totaalpakket gemakkelijk binnen elke rederij kan worden geïmplementeerd. Daarnaast is onze software zowel schaalbaar als realtime.

30-dagen demo

Maroz Maritime begrijpt dat u eerst wilt wennen aan de nieuwe software, voordat u op aanschaf overgaat. Daarom hebben wij speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld, die u geheel gratis en vrijblijvend kunt downloaden. Bent u tevreden en besluit u om na 30 dagen over te gaan op het kopen van onze software? Dan bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt. Bij Maritime Software werken we namelijk in abonnementsvorm, zodat u voor bepaalde tijd kunt kiezen voor onze service.

Een verrijking voor uw rederij

Wilt u het optimale uit uw rederij halen? Aarzel dan niet en kies voor de service van Maroz Maritime! Vraag hier de gratis 30-dagen demo aan. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. De ship maintenance software van Maroz Maritime is absoluut een verrijking voor uw rederij!