marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Ship management software van Maroz Maritime

Voor het managen en plannen van uw schepen, personeel en financiƫn is het van essentieel belang om over de juiste software te beschikken. Maroz Maritime biedt u daarom een totaalpakket waarmee u gemakkelijk alle processen binnen uw rederij in werking zet en in de gaten houdt. Zowel op de schepen als in uw kantoor op het vaste land. Een compleet ship management softwarepakket van Maroz Maritime is onmisbaar voor een succesvolle rederij!

Waarom Maroz Maritime?

Alle processen binnen uw rederij worden door het complete softwarepakket nauwkeurig in kaart gebracht en gecontroleerd. De hoge gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u de software gemakkelijk kunt installeren en kunt gebruiken. Een aantal voordelen van ship management software van Maroz Maritime:

  • Realtime
  • Schaalbaar
  • Een complete oplossing
  • Gemakkelijk te implementeren
  • Laag in kosten
  • Besparing op satellietkosten

Gratis demo

Om u zelf een beeld te laten vormen van onze software kunt u gratis en geheel vrijblijvend een demo aanvragen van het complete softwarepakket. U kunt deze proefversie 30 dagen lang gebruiken. Als het u bevalt, dan kunt u naderhand kiezen voor een abonnement op de ship management software van Maroz Maritime. U kiest dan voor bepaalde tijd voor onze software, dus bent u nooit teveel geld kwijt.

Meer informatie

Wilt u uw rederij optimaliseren met de ship management software van Maroz Maritime? Vraag dan gratis de 30 dagen proefdemo aan of neem contact op voor meer informatie.