marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Ship management

Met de Ship management software van Maroz Maritime haalt u het optimale uit uw rederij. Met een goede software kunt u optimaal managen en plannen van uw personeel, financiƫn en schepen. Wij hebben deze Ship management software dan ook ontwikkelt om alle facetten en processen binnen uw rederij te managen. Dit doen we enkel door gebruik te maken van gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Daarnaast is de Ship management software van Maroz Maritime eenvoudig te implementeren. Dit is zowel op het kantoor als aan boord. Tot slot is de software ook nog eens laag in de kosten omdat er is bespaard op satellietkosten. Kies de beste totaaloplossing voor uw rederij en haal het optimale eruit met Ship management. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en voordeling.

Waarom Maroz Maritime?

Wij van Maroz Maritimeverkopen schaalbare software systemen om scheepvaartmaatschappijen te ondersteunen in alle bedrijfsprocessen en te voorzien van alle relevante managementinformatie. De softwaresystemen bevatten allen een scala aan mogelijkheden. Daarnaast kunnen we ook een aantal voordelen van ons software systeem benoemen:

  • Zowel realtime als schaalbaar;
  • Hoge gebruiksvriendelijkheid;
  • Complete oplossing;
  • Aantrekkelijketarieven.

Daarnaast draagt de Maroz software bij aan minder papierwerk en vlotte activiteiten: zowel op kantoor als op het schip. Wat wilt u nou nog meer?

Eerst eens proberen?

Het implementeren van een softwarepakket is natuurlijk niet iets dat u binnen no-time beslist. Daarom hebben wij een demoversie. Hiermee kunt u eerst kijken op het Ship management softwarepakket bij u en uw rederij past. U kunt deze demo maar liefst dertig dagen vrijblijvend en kosteloos uitproberen.

Maak gebruik van de demoversie en vraag een abonnement aan!

Wilt u eens proberen of ons softwarepakket bij u en uw organisatie past? Vraag hier de gratis 30-dagen demo aan en haal het optimale uit uw rederij. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 650631307 of te mailen naar info@marozmaritime.com. Kiest u er uiteindelijk voor om de software te implementeren? Dan werken wij middels een abonnement. Hierdoor kunt u voor een bepaalde tijd voor onze service kiezen en betaalt u enkel wat u wilt betalen. De ISM management software van Maroz Maritime is absoluut een verrijking voor uw rederij!