marozmaritime

MODULES-ONTWERP_3.0

Vessel management software van Maroz Maritime

Het is van essentieel belang om over goede software te beschikken voor het managen en plannen van schepen, personeel en financiƫn in de scheepvaart. Met het totaalpakket van Maroz Maritime kunt u gemakkelijk alle processen in werking zetten en in de gaten houden. Zowel op de schepen als in uw kantoor op het vaste land. Een compleet vessel management softwarepakket van Maroz Maritime is onmisbaar voor een goede scheepvaart!

Waarom Maroz Maritime?

Dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid van het pakket is de software gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Daarnaast worden alle processen door het complete softwarepakket nauwkeurig in kaart gebracht en gecontroleerd. Andere voordelen van de software zijn:

  • Realtime
  • Schaalbaar
  • Laag in kosten
  • Besparing op satellietkosten

 

Gratis demo

Maroz Maritime heeft speciaal voor u een 30-dagen demo ontwikkeld, om u zelf een beeld te laten vormen van ons softwarepakket. Uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kunt u wennen aan de nieuwe software en naderhand bepalen of u tevreden bent. Als het u bevalt, dan kunt u kiezen voor een abonnement op de ship management software van Maroz Maritime. U kiest dan voor bepaalde tijd voor onze software, dus bent u nooit teveel geld kwijt.

Meer informatie

Wilt u uw rederij verrijken met de management software voor vessels van Maroz Maritime? Aarzel dan niet en vraag gratis de 30 dagen proefdemo aan! Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie.